Cikk ajánló

Ajánljuk a Kollégák figyelmébe a „Könnyű zenét vinni az iskolába” kerekasztal beszélgetésről készül összefoglalót, ahol Varga Ágnes kolléganőnk beszélt kutatásunk harmadik moduljának szemléletéről. Zene az oktatáson túl – Poptanítás (blog.hu)

Read More

Nyelvfejlődési zavar nemzetközi napja

Kedves Kollégák, Érdeklődők! Közeleg a nyelvfejlődési zavar nemzetközi napja, amit október 20 -án ünnepel a világ. A színes programlehetőségekről és a témához kapcsolódó korábbi aktivitásokról, információs anyagokról az esemény honlapján érdemes tájékozódni: https://radld.org/

Read More

Játsszunk ZENÉT idén is a Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban!

Játsszunk ZENÉT idén is a Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban! Hol és hogyan használható a zene önmagunk megismerésére és mások megsegítésére? Szeretettel várjuk a harmadik modul zenei eszköztára iránt érdeklődő kollégákat, leendő kollégákat, fiatalokat! Időpont: péntek, 16:30.

Read More

Vár a Zene Tere, gyere!

„Vár a Zene Tere, gyere!” Nagy örömünkre a kutatásuk 3. moduljának alapját képező Zene Tere program facebook és print kampány tervezete 1. helyezést ért el az ELTE V. Tudománykommunkiációs Versenyén. A nyertes pályamű itt olvasható: Varga Ágnes: A Zene Tere (elte.hu)  

Read More

III. Nyelvfejlődési késés műhelyünk

2023. április 21-én szeretettel várjuk a kutatásunkra nyitott kollégákat III. Nyelvfejlődési késés műhelyünkben! Részletes tájékoztató elérhetőségeinken kérhető. Téma: a nyelvi késés rizikótényezői és intervenciója.

Read More

MEGHÍVÓ

MEGHÍVÓ Szeretettel várjuk az érdeklődő Kollégákat Varga Ágnes „Zenei tevékenységek hatása a kognitív kontroll folyamatokra” című doktori értekezésének nyilvános védésére, amely kutatásunk 3. moduljénak módszertanát mutatja be. Az eseményt  2023. május 24-én 16:00 órakor szervezi az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar Neveléstudományi Doktori Iskolája. A nyilvános védés online zajlik, az eseményre a Zoom program segítségével tudnak bekapcsolódni erre […]

Read More

MEGJELENT!

Szeretettel ajánljuk a kutatásunk iránt érdeklődő szakemberek figyelmébe Kas Bence kollégánk témába vágó cikkét a Magyar Pedagógia folyóiratban: https://www.magyarpedagogia.hu/index.php/magyarpedagogia/article/view/633

Read More

II. Nyelvfejlődési késés műhelyünk

2023. március 3.-án szeretettel várjuk a kutatásunkra nyitott kollégákat a II. Nyelvfejlődési késés műhelyünkben! Részletes tájékoztató elérhetőségeinken kérhető.

Read More

I. Nyelvfejlődési késés műhelyünk

2023. január 13.-án szeretettel várjuk a kutatásunkra nyitott kollégákat az első Nyelvfejlődési késés műhelyünkben! Részletes tájékoztató elérhetőségeinken kérhető.

Read More

Előadás

Kedves logopédus kollégák! 2022. december 9-én Sósné Pintye Mária kolléganőnk előadást tart a Demoszthenesz konferenciáján, amelyet különösen ajánlunk a kutatásunkban részt venni szándékozó logopédusoknak. Téma: „Mozogni-beszélni-gondolkodni – A koragyermekkori logopédiai intervenció a szakszolgálati munkában” Részletek: https://demoszthenesz.hu/esemenyek/kuzdopalyan-korai-fejlesztes-a-logopediaban-c-konferencia/

Read More